Onderhoud & reparatie:

Onze ruime werkplaats in Emmen is voorzien van alle geavanceerde apparatuur. Zo kunnen wij een snelle controle uitvoeren, maar ook direct starten met een inspectiebeurt, kleine- of grote reparatie. 

Onze gediplomeerde monteurs hebben jarenlange ervaring in montage, onderhoud en reparatie van aanhangwagens en paardentrailers. Hierdoor kunnen wij naar uw wensen praktisch alle soorten montage, onderhoud en reparatie uitvoeren. Tevens kunnen wij specifieke aanpassingen aanbrengen op uw aanhangwagen en of paardentrailer.

Wij geven u vooraf altijd een schatting van de te maken kosten. Daarnaast zal er altijd overleg met u gepleegd worden bij het vervangen van onderdelen aan uw aanhangwagen. Hierdoor zal u bij ons nooit voor een verrassing komen te staan. Indien u meerdere onderdelen wilt laten vervangen, kunnen wij u altijd een passende offerte doen toekomen. Het onderhoud van aanhangwagen en trailer is bij ons in goede handen. 

Voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord per telefoon of tijdens een bezoek aan onze werkplaats.

Contactformulier