Over ons

Welkom op de website van Wesseling Materieel BV te Emmen.

Wesseling Materieel is uw specialist als het gaat om de verkoop, verhuur, reparatie en taxatie van aanhangwagens en paardentrailers in de provincie Drenthe en omstreken. Wesseling Materieel levert bijna alle soorten aanhangwagen tot een totaalmassa van maximaal 3500kg. In onze ruime showroom vindt u een ruime voorraad aanhangwagens en paardentrailers in diverse soorten en maten van gerenommeerde kwalitatieve topmerken zoals: Anssems, Hulco, Hapert, Eduard en Humbaur. Naast onze grote showroom bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het huren van een aanhangwagen of paardentrailer, in- en verkoop van occasions, onderhoud aan uw aanhangwagen,paardentrailer of caravan en losse onderdelen.

Ouderwetse service en hoogwaardige kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met recht zeggen dat wij specialisten zijn. Voor onze vakkundige mensen is geen uitdaging te groot! Wij willen ons onderscheiden door op een persoonlijke manier met onze klanten om de tafel te gaan om uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat te komen. Wij vragen van al onze werknemers elke dag weer die service te verlenen die van ons wordt verwacht. Wij bouwen graag een relatie op die jarenlang voort wordt gezet.

Wesseling Materieel staat bekend om haar goede service en kwaliteit. Een bedrijf waar de klant nog altijd "koning" is. Wij zijn blij met elke klant en willen door onze goede service onze klanten net dat beetje extra bieden waardoor wij ons kunnen onderscheiden in de markt. 

De showroom en de werkplaats zijn te vinden aan de Phileas Foggstraat 80 in Emmen. 

U bent van harte welkom bij uw aanhangwagen en paardentrailer specialist!